FS Data

– Trygghet, teknik och miljö

När du väljer att bli kund hos FSdata så får du ett antal saker som alla är mycket viktiga faktorer när du väljer webbhotell. Bland annat; de garanterar dig högsta möjliga upptid på alla deras tjänster. De har Sveriges bästa support som kan hjälpa dig under nästan alla timmar på dygnet. Deras serverhall har all den senaste teknologin och redundans på alla tjänster. FSdata ger dig möjlighet till en helt mobil lösning för ditt kontor/företag med tjänsten Exchange.

Detta är ett av de allra äldsta webbhotellen i Sverige, de har nämligen funnits ända sedan 1997, dessutom är de ett av de mer välrenommerade webbhotellen med bra recensioner och betyg hos sverigesbastawebbhotell.se. De har flera gånger fått pris för bästa webbhotell i Sverige. FSdata äger själva all teknik och utrustning som de använder, inklusive serverhall som är topprustad. De har en mycket bra kundsupport som är öppen sent på kvällarna och på helgerna vilket ger snabba och kompetenta svar.

När du är kund hos FSdata kan du vara säker på att du genom det gör ditt allra bästa för miljön när det gäller webbhotell, de är inte bara prisvärda och bra, de är miljövänliga också.

Företaget har satsat hårt på miljövänlig teknik, deras servrar har nämligen en väldig låg strömförbrukning, trots att de dygnet runt levererar stabila och snabba tjänster. All el som de använder är grön el och de planterar varje år träd som motsvarar deras utsläpp.

Vill du anlita ett webbhotell som verkligen är en seriös och långsiktig leverantör så är FSdata något för dig eller ditt företag.

När du behöver support har de personal som finns där för att hjälpa dig på allra bästa sätt. Förutom telesupport har de även en Helpdesk som man kan logga in på för att få hjälp med sina eventuella problem eller frågor.

Funnis länge på marknaden
Bra support