City Network

– Serverdrift och webbhotell

City Network har över 7000 kunder runt om i Sverige vilket gör dem till ett av de ledande webbhotellen. De sköter driftservice på allt från de enklaste hemsidor till stora system med hundratals servrar. Dessutom är de ombud för och registrerar ett antal av de stora toppdomänerna bland annat .se-domänen.

City Network har som vision att vara det absolut ledande företaget inom drift av system i Sverige. Denna vision försöker de uppnå genom att hela tiden erbjuda bättre kvalitet och värde inom domän, webbhotell och driftlösningar, samt den bästa service du kan tänka dig.

Det var år 2002 som företaget startades av personer som har en gedigen erfarenhet när det gäller drift av IT-lösningar. Deras grundare hade redan sen tidigare byggt upp ett större webbhotell i Sverige och ville nu skapa ett ännu större och ännu bättre företag. Nu för tiden så levererar över 100 miljoner sidor från City Network på daglig basis. Företaget erbjuder sina kunder domän- och webbhotellstjänster som passar för både privatpersoner och företag. De har ett egenägt datacenter i Sverige med full redundans där de säkrar driften av din dedikerade server, virtuella server och webbsida. Förutom att man hos dem får det bästa priset på domännamn får man alltså dessutom ett fantastiskt prisvärt webbhotellspaket.

Om man mot all förmodan inte skulle vara nöjd med City Network eller helt enkelt inte vill prova dem utan någon försäkring så har de en jättebra garanti. Den innebär att man alltid kan få pengarna tillbaka om man säger upp inom 60 dagar.

Förutom att de ägnar sig åt drift och webbhotell så stöttar de Barncancerfonden i deras arbete, samt att de gör vad de kan för miljön både privat och i jobbet. Tillexempel kan vi nämna att de var först med att använda sig av vindenergi i sitt datacenter och de jobbar alltid stenhårt för att få sina tjänster så energieffektiva som möjligt