Binero

– Det vänliga webbhotellet.

Binero är ett mycket välkänt och välfungerande webbhotell som har sitt säte i Kista utanför Stockholm i Sverige. Hos dem kan du skapa domäner och driva dina webbsidor på samma gång som du har tillgång till en mycket bra, kompetent och vänlig support. De har riktigt bran paket för både privatpersoner och företag och dem är mycket prisvärda. På siter där kunder kan lämna omdömen har Binero fått bra betyg.

Företaget grundades 2001 och hette då Aleborg Solutions AB. Binero har flera aktiva delägare som alla har gedigen erfarenhet i branschen och stor kunskap om allt som har med webbhotell att göra. Dessutom har de under åren som gått erhållit flera fina utmärkelser som vittnar om hur bra dem är. Både år 2009 och 2010 fick de utmärkelsen Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld tillexempel. Binero har idag ett stort antal kunder, både företag och privatpersoner, föreningar och internationella organisationer. Binero har som målsättning att vara bäst på domännamn och vänligast på webbhotell i Sverige.

De försöker hela tiden att överträffa sig själva när det gäller att möta sina kunders behov och önskemål. Detta tycker vi att de lyckas med i nio fall av tio.

Binero har sin serverhall i Stockholm, den är av hög kvalitet med redundant fiber, elkraft och UPS. Dessutom så motverkas längre strömavbrott genom att de har reservmotorer som går på diesel. Serverhallen har realtidsövervakning vad det gäller att hålla rätt temperaturer och luftfuktighet. Allt för att alla servrar ska kunna hålla igång utan problem. I nätverket som de använder finns en rejäl brandväggslösning som skyddar både Binero och deras kunder från attacker på webben. Man kan verkligen känna sig trygg om man har sina domäner hos Binero helt enkelt.

Om du mot all förmodan inte skulle var nöjd med ditt konto hos Binero och vill avsluta i förtid, så kommer de att betala tillbaka pengarna för den återstående tid som du betalat för. Något som verkligen är generöst och bra, dessutom kan du få tillbaka hela summan som du betalat in för kontot på webbhotellet och startavgiften om du avbeställer inom 45 dagar från beställnings datum. Detta kallar de för sin pengarna-tillbaka-garanti.

Stort och tryggt